top of page
Energy clearing

Wil jij: 

-meer rust in je hoofd?

-minder last hebben van spanning?

-meer balans tussen denken en voelen?

-meer energie?

-meer helderheid en focus?

-meer flow in je leven?

Energy clearing is een simpele maar doeltreffende manier om snel spanning los te laten en geblokkeerde energie weer te laten stromen. We gaan niet in op het hoe en het waarom van je klachten, we laten "het verhaal" voor wat het is. We stemmen puur af op wat zich in de energie aandient. Jouw energiesysteem is namelijk zeer intelligent en weet precies welke dingen belangrijk zijn om op te ruimen en in welk tempo dat mag gebeuren. 

Tijdens een sessie Energy clearing zullen we dus weinig praten. We gaan naast elkaar zitten, of als je dit prettig vindt kun je lekker ontspannen gaan liggen op de behandelbank. Ik stem af op jouw energie en maak contact met dat wat zich aandient. Het kan goed zijn dat jij daarbij ook van alles ervaart: dat je dingen voelt, beelden ziet of dat er herinneringen naar boven komen. Door bewust te ervaren wat zich aandient en alles liefdevol te aanvaarden en omarmen, zal de spanning worden ontladen waardoor er ruimte komt in jouw energiesysteem voor ontspanning en flow. 

 

Een sessie Energy clearing duurt 45 minuten en kost €75,-. Wanneer je 4 sessies boekt ontvang je €40,- korting en betaal je €260,-. 

Deze sessies worden niet vergoed door je zorgverzekering. 

bottom of page