top of page
Kosten
Volwassenen

Tarieven per 1-1-2023:

Een sessie duurt ongeveer 60 min en kost €95,-

Na de sessie krijg je de factuur per mail toegezonden. 

Vergoeding:

Ik ben als complementair werkend psycholoog geregistreerd bij de beroepsvereniging NFG en bij de koepelorganisatie RBCZ. Dit betekent dat de sessies bij de meeste zorgverzekeraars in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Voor een overzicht van de vergoedingsmogelijkheden per verzekeraar kijk je hier. Informeer voor de zekerheid altijd even bij je eigen zorgverzekeraar. 

Annuleren:

Als je een afspraak wilt annuleren vraag ik je dit uiterlijk 24 uur van tevoren aan mij door te geven. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden geannuleerd, worden in rekening gebracht. 

Jeugdhulp

Met ingang van 01-12-2021 werkt Praktijk Inti niet meer middels contracten met de gemeente (regio West Brabant Oost). Verwijzingen via CJG of huisarts, waarbij de gemeente de kosten betaalt, kunnen niet meer worden aangenomen. In sommige gevallen is het mogelijk om een PGB of maatwerkovereenkomst aan te vragen waaruit de zorg vergoed kan worden. Uiteraard is het altijd mogelijk om de zorg zelf te betalen. Het tarief is dan €95,- per sessie. Bij de meeste zorgverzekeraars komen deze kosten in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding vanuit een aanvullende verzekering (zie Volwassenen). 

Energy clearing

Een sessie Energy clearing duurt 45 minuten en kost €75,-. Wanneer je 4 sessies boekt ontvang je €40,- korting en betaal je €260,-. 

Deze sessies worden niet vergoed door je zorgverzekering. 

  

bottom of page