Kosten
Volwassenen

Tarieven per 1-1-2021:

Een sessie duurt ongeveer 60 tot 75 min en kost €90,-

Na de sessie krijg je de factuur per mail toegezonden. 

Vergoeding:

Ik ben als complementair werkend psycholoog geregistreerd bij de beroepsvereniging NFG en bij de koepelorganisatie RBCZ. Dit betekent dat de sessies bij de meeste zorgverzekeraars in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Voor een overzicht van de vergoedingsmogelijkheden per verzekeraar kijk je hier. Informeer voor de zekerheid altijd even bij je eigen zorgverzekeraar. 

Annuleren:

Als je een afspraak wilt annuleren vraag ik je dit uiterlijk 24 uur van tevoren aan mij door te geven. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden geannuleerd, worden in rekening gebracht. 

Jeugdhulp

Praktijk Inti is jeugdhulpaanbieder in de regio West Brabant Oost. Onder deze regio vallen de volgende gemeenten: Aalburg, Breda, Drimmelen, Geertruidenberg, Oosterhout, Werkendam en Woudrichem. Via het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), het wijkteam van je gemeente of de huisarts kun je een beschikking/verwijzing aanvragen. De hulpverlening wordt dan door de gemeente betaald. 

Energy clearing

Een sessie Energy clearing duurt 45 minuten en kost €75,-. Wanneer je 4 sessies boekt ontvang je €40,- korting en betaal je €260,-. 

Deze sessies worden niet vergoed door je zorgverzekering.